info@dorthekelstrup.dk

Angst

Føler du dig ofte bekymret og bange for, at der skal ske dig eller dine kære noget? Eller er du bange for ikke at klare dig godt nok, for at lave fejl, for at færdes alene eller for, hvad andre tænker om dig?
Har du svært ved at slappe af, eller føler du dig hele tiden på vagt eller plaget af klump i halsen, dårlig mave og forskellige fysiske symptomer, som fx hjertebanken, sveden eller rysten?

Hvis det er tilfældet, så kan det være, at du er ved at udvikle angst eller, at du måske allerede har udviklet en angstlidelse.

Der findes flere forskellige former for angst, som udløses af forskellige ting, og som giver forskellige symptomer, men fælles for dem alle er, at symptomerne er meget ubehagelige, energikrævende og påvirker éns hverdag, adfærd og livsudfoldelse meget. Fx vil der ofte være mange aktiviteter, som angsten får én til at undgå. Angst vil på den måde ofte begrænse éns muligheder og livsudfoldelse meget.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, kan det være en god ide at tale med en psykolog, som kan hjælpe dig med at sænke angstens tag i dig og øge din trivsel.

Jeg tilbyder information om angst (psykoedukation), så du kan lære at adskille dig selv fra angsten. Jeg støtter dig også i at forstå og udfordre din angst, herunder i at få et indblik i, hvad der udløser din angst, og hvordan du kan håndtere den. Dette med henblik på at reducere angsten og undgåelsesadfærden, og på at genvinde tilliden til dig selv og dine omgivelser.
Udfordringen af angsten tilrettelægges i et samarbejde mellem dig og mig, så vi sammen kan sikre, at du ikke udfordres over evne, og så du selv kan være med til at beslutte, hvor hurtigt du vil gå frem.

Har du spørgsmål til mine forskellige ydelser?

Du er velkommen til at kontakte mig på 22 50 84 97, info@dorthekelstrup.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.